Sinterklaas en de Pieten hebben vandaag (5 december) een bezoek gebracht aan onze school. Het was nog even spannend, omdat Amerigo erg moe was en de Sint vorige week nog liet weten geen vervoer te hebben. De kinderen hebben meegedacht over een alternatief vervoermiddel en andere oplossingen bedacht. Sinterklaas heeft uit al deze goede ideeën uiteindelijk de quad van Stijn en gave fietsen van Lance en Jorge uitgekozen. Na deze spectaculaire aankomst, brachten Sinterklaas en de Pieten een bezoek aan alle klassen. Er werden naast het praatje van Sinterklaas allerlei ‘optredens’ verzorgd, zoals: kunstjes doen, moppen vertellen en poppenkast spelen. In groep 5/6 werd er zelfs The Voice of Holland gespeeld, waarbij meester Chris moest zingen en de Pieten jureerden. Daarnaast hebben de kinderen uit groep 5 tot en met 8 dit jaar ontzettend goed geholpen. Wat zijn er prachtige surprises gemaakt/gedichten geschreven!

Sinterklaas en Pieten, bedankt voor de fantastische ochtend. Natuurlijk ook speciale dank aan de ouders uit de Sintcommissie en alle andere ouders die een steentje (steen) hebben bijgedragen; mede hierdoor was het feest weer een succes! De foto’s van deze ochtend zijn te vinden op de website en app.