Vandaag werd de Kinderboekenweek officieel afgesloten met onze jaarlijkse voorleeswedstrijd. Fantastisch dat er al zoveel deelnemers waren tijdens de voorrondes in de klassen!

Toch wel erg spannend; voorlezen voor de hele school en een jury, een grappig en spannend stukje uitkiezen, mooi op toon lezen, het juiste tempo aanhouden en dan ook nog je publiek aankijken. Maar het is alle zes de voorlezers gelukt. Zij, maar natuurlijk ook alle andere kinderen in de klas, hebben het fantastisch gedaan! De nieuwe Voorleeskampioen is Senna uit groep 5.

Tot slot werden de Gouden Griffel en het Gouden Penseel uitgereikt. Wat een prachtige tekeningen en leuke verhalen zijn er gemaakt! De Gouden Griffel is gewonnen door Duncan uit groep 8 en het Gouden Penseel is gewonnen door Féline uit groep 3. De tekening en het verhaal van de winnaars kunnen de rest van het jaar bewonderd worden in de hal.