Na de meivakantie start BSO ‘De helden’ bij ons op school. Een BSO genoemd naar onze verzetsheld Piet de Springer. Hieronder vindt u alle informatie van SKDD.

Vanaf 6 mei opent SKDD BSO de Helden in OBS Piet de Springer. Al langer was het mogelijk om gebruik te maken van buitenschoolse opvang bij Kinderopvang SKDD in Doorn. Binnenkort openen ze een eigen locatie in onze school voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Hierdoor kan er extra lang gespeeld worden omdat er geen reistijd meer voor de kinderen is. Ook het spelen bij een vriendje of het laten spelen van een vriendje bij de BSO kan hiermee makkelijker georganiseerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van het kleuterlokaal en de hal.

Kinderopvang SKDD is een bekende stichting in de regio en ruim 30 jaar actief. Inmiddels hebben ze heel wat kinderen groot zien worden in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Overberg en Amerongen. Met 16 BSO’s, 5 kinderdagverblijven en 7 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken. Bekijk op www.skdd.nl alle informatie. Aanmelden voor BSO de Helden kan via info@skdd.nl of neem contact op met 0343 – 516000.