Vanmorgen zag de school er al prachtig versierd uit. De komende drie weken werken alle groepen aan hetzelfde thema: “De Olympische Winterspelen”. Aanstaande vrijdag starten de Olympische Winterspelen in PyeongChang. Vanmiddag zijn de Spelen op school officieel geopend. Alle leerkrachten kwamen met vlaggendragers op in wintersportkleding. Zo werd er aandacht besteed aan een aantal Olympische sporten. Tenslotte is het Olympisch vuur aangestoken door juf Jeanette. Dit vuur blijft drie weken branden.

Donderdag 15 februari gaan we ’s ochtends met alle kinderen schaatsen in Utrecht. Donderdag 22 januari van 18:30 uur tot 19:30 uur sluiten we het project af met een tentoonstelling voor ouders, broer(s), zus(sen), opa’s, oma’s en andere belangstellenden. leuk als u komt kijken. Het project is gestart. We hebben er zin in!