Op een bijzondere locatie, in het openluchttheater in de bossen van Doorn, sloot groep 8 gisteravond hun basisschooltijd af. Ze deden dat met de musical “Gewoon Super”. En die voerden ze ook supergoed op.
Na de opening van de school in mei zijn zij direct enthousiast aan de gang gegaan met het inoefenen van teksten en liedjes. Veel huisraad werd versleept van huis naar school; het decor was dan ook prachtig.
Fijn dat het afscheid op deze manier toch plaats kon vinden. En die bui die over ons heenkwam tijdens het afscheidslied van de leerkrachten, die hebben we er heel graag voor over gehad;-). Het gaat jullie goed groep 8! Dank aan alle ouders die ons, op welke manier dan ook, hebben geholpen om er een mooi afscheid van te maken.

Eindmusical groep 8