Maandag is door Mocking Hoveniers de laatste hand gelegd aan fase 1 van ons schoolplein. Wat is het mooi geworden en wat levert dit een speelmogelijkheden op! Lekker duikelen om de rekstok, hinkelen op het hinkelpad, beschut spelen in de zandbak en voetballen op een afgebakend voetbalveld. En dat is nog maar het begin. Als de struiken wat zijn gegroeid kunnen de kinderen zich lekker verstoppen. De planten zijn zo uitgekozen dat er elk seizoen iets bloeit. Dat geeft het ook meteen een leerzaam tintje.

Gisteren is het plein daarom versierd. De ontwerpers van het plein (de leerlingen van groep 8) hebben uitleg gegeven aan de andere groepen hoe we kunnen zorgen dat het plein zo mooi blijft. Daar gaan we met zijn allen voor zorgen.

In het najaar volgt fase 2.