Woensdag 11 juli heeft groep 8 afscheid genomen. Na een gezellige barbeque bij de familie Schuurman werden zij in Eendjes vervoerd naar het Dorpshuis. Daar speelden ze de musical ” Wie heeft de rol?”. Een groep met talent, met prachtige zangsolo’s. Na een groot en welverdiend applaus namen ze afscheid van hun basisschoolperiode. Rocky, Mika, Lotje, Gabi, Anouk, (A)nouk, Cheyenne, Paul, David, Vera en Johanna zijn klaar voor de sprong naar het voortgezet onderwijs. Heel veel succes allemaal en kom nog eens terug om te laten weten hoe het met je gaat.

Ook Nikki, Jet en Noufael gaan ons verlaten. Zij gaan verhuizen naar Wijk bij Duurstede. Nikki en Jet gaan naar De Windroos; Noufael naar ’t baken. We gaan jullie missen. Heel veel plezier en succes op jullie nieuwe school.

We wensen iedereen een heel fijne vakantie. Geniet ervan!

Team OBS Piet de Springer