GROEP 3-4

 

 School

Je bent hier: home | groepen | groep 3-4

Welkom bij groep 3-4


Wij zijn dit schooljaar goed gestart. Waar we begonnen met 20 leerlingen hadden we een week later 21 leerlingen in de groep.
Deze zijn verdeeld over 9 kinderen in groep 3 (allemaal meisjes) en 12 kinderen in groep 4 (5 jongens en 7 meisjes).

Het is heel gezellig in de groep. Vooral leuk dat wij 3 nieuwe kinderen in de groep hebben. In groep 3 is Jill dit jaar er bij gekomen en in groep 4 zijn Isabelle en Suzie er bij gekomen. Erg leuk om te zien dat zij zo snel zijn opgenomen in de groep.

Met elkaar hebben we afgesproken dat we er een heel gezellig jaar van gaan maken. Wanneer de kinderen zich goed voelen en begrepen voelen in de groep kunnen ze tot leren komen. Hierbij hebben we elkaar nodig. Kinderen, leerkrachten en ouders.

DUS:
Wij maken er een mooi jaar van!

 

Wat doen wij?

Talentenshow

Op vrijdag 13 april hebben de kinderen van groep 3/4 hun talenten getoond aan alle ouders, oma's, opa's en andere belangstellenden. Er waren jongleurs, kunstenaars, dansers en danseressen, muzikanten en nog veel meer. Wat mooi om te zien dat ieder kind in zichzelf een...

Naar de lammetjes.

Groep 1/2 en 3/4 hebben vandaag een bezoek gebracht aan de lammetjes. Wat waren ze lief en zacht en wat hebben we een hoop geleerd. De kinderen hadden een hoop vragen en die zijn allemaal beantwoord. Dank aan 'Opa en Oma' Damen.

Schaatster in de klas

Woensdagochtend kreeg de onderbouw bezoek van schaatster Jessica Merkens. In schaatspak en met echte klapschaatsen aan kwam zij over de schaatssport vertellen. Jessica heeft al twee medailles gewonnen en zou heel graag ook eens aan de olympische spelen meedoen! in de...