GROEP 5-6

School

Je bent hier: home | groepen | groep 5-6

Welkom bij groep 5-6

Het schooljaar 2019/2020 is wordt weer een mooi jaar. Groep 5/6 heeft weer veel activiteiten waar iedereen naar uit kan kijken.

De groep 5 bestaat uit 10 kinderen, 2 jongens en 8 meisjes. Groep 6 bestaat uit 12 leerlingen waarvan 5 jongens en 7 meisjes. De jongens zijn dus duidelijk in de minderheid dit schooljaar.

Groep 5/6 is een hele gezellige, sociale groep waarin iedereen het met elkaar kan vinden. Gezelligheid en hard werken staan voorop. Naast het harde werken wordt er ook voldoende gedaan aan ontspanning. Ook proberen we iedere maand een buitenlesdag te organiseren. Tijdens deze dag worden de vakken op een net iets andere wijze aangeboden in de buitenlucht. Het afgelopen jaar hebben we gezien dat de kinderen dit een erg leuke en leerzame manier van leren vinden.

Al met al weer voldoende om naar uit te kijken dit jaar.

Namens alle kinderen en juf Ingrid en meester Chris een heel fijn schooljaar gewenst!

Wat doen wij?

We hebben oor voor elkaar!

We hebben oor voor elkaar! De kinderen hebben via foto's proberen weer te geven hoe je moet reageren naar een ander. Goed luisteren naar elkaar voorkomt een hoop...

Techniekcircuit in groep 5/6

Technieklessen in groep 5/6 Wat werken de kinderen hard tijdens techniek. Kracht van lucht ontdekken, verderkijkdoos. Wat leuk om de kinderen zo enthousiast bezig te zien!