GROEP 5-6
 
 School

Je bent hier: home | groepen | groep 5-6

Welkom bij groep 5-6

Het schooljaar 2018-2019 is weer van start gegaan. Groep 5/6 heeft 2 nieuwe leerkrachten. juf Ingrid staat op maandag voor de groep en van dinsdag t/m vrijdag staat meester Chris voor de groep. Wij hebben beide enorm veel zin in dit schooljaar.

In groep 5 zitten 11 kinderen waarvan 6 meisjes en 5 jongens. In groep 6 zitten. In groep 6 zitten ook 11 kinderen en hier is het net andersom 5 meisjes en 6 jongens.

We gymmen dit schooljaar op de maandag en de donderdag dus houd rekening met het meenemen van gymspullen.

Mochten er dingen zijn waar u vragen over heeft komt u dan gerust langs. Wij zullen dan proberen zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Voor nu allemaal een heel fijn schooljaar gewenst!

Juf Ingrid & meester Chris

 

Wat doen wij?

Catharijne Convent “Feest, weet wat je viert”

Vandaag 15 maart met de klas naar Het Catharijne convent geweest. Wat hebben de kinderen genoten en zich voorbeeldig gedragen. De kinderen hebben heel veel geleerd over de verschillende feesten in de verschillende culturen. Wat was het leerzaam. Leuk ook dat kinderen...

Tussen de schuifdeuren

Op woensdag 20 februari heeft groep 5/6 de Circusvoorstelling  “Tussen de schuifdeuren” gedaan.

De voorstelling was druk bezocht. Alle kinderen lieten hun kunsten zien. Clowns, acrobaten, goochelaars, dompteurs, jongleurs, wilde dierentemmers. Alles kwam langs. Het hele programma werd gepresenteerd door circusdirecteur Kaj! Wat zag alles er super uit en wat deed iedereen enorm zijn/haar best.

Aan alle toeschouwers, heel hartelijk dank voor uw aanwezigheid!

Voorstelling Kunst Centraal

We hebben een prachtige voorstelling gehad met groep 5/6. “Nachtreis” is het indrukwekkende, eigen vluchtverhaal van Sahand. Hij was nog maar drie jaar oud toen hij, tijdens de Iran-Irak oorlog, door de bergen moest vluchten. Hij heeft deze avonturen bewerkt voor...