GROEP 5-6

School

Je bent hier: home | groepen | groep 5-6

Welkom bij groep 5-6

Na een roerig schooljaar eindelijk weer gestart met hopelijk een rustig jaar zonder gekke dingen.

Groep 5/6 heeft maar liefst 28 kinderen wat het heel gezellig maakt. Voor de kinderen in groep 5 is het natuurlijk spannend. Andere kant van het gebouw, andere ingang, nieuwe juf en meester. Gelukkig hebben ze er veel zin in. Dit schooljaarhopen we op veel mooie en leuke activiteiten. Wat we in ieder geval weer gaan oen zijn bijna maandelijks een buitenlesdag. Verder veel leuke en leerzame activiteiten zodat we met veel plezier en op hoog tempo het jaar doorgaan.

Al met al dus veel om naar uit te kijken en veel om te doen!

Wij hebben er zin in!

Namens alle kinderen en juf Ingrid en meester Chris een heel fijn schooljaar gewenst!

Wat doen wij?

Nationale buitenlesdag

Wat was iedereen weer enthousiast bezig. Taak, spelling, rekenen, aardrijkskunde en nog veel meer. Verder hebben de kinderen voldoende beweging gehad, ruim 10km gewandeld over de hele dag. Al met al weer enorm genoten met de kinderen samen.

Onderzoek naar Revoluties

De kinderen van groep 5/6 hebben onderzoek gedaan naar het ontstaan van de Franse en Amerikaanse revoluties. Best lastig om samen een onderzoek te doen en ook nog tot gezamenlijke antwoorden en conclusies te komen. Toch lukte het na heel serieus werken om tot mooie...