GROEP 7-8
 
 School

Je bent hier: home | groepen | groep 7-8

Welkom bij groep 7-8

 

Dit jaar bestaat groep 7-8 uit 22 leerlingen. Groep 7 heeft 8 leerlingen en groep 8 heeft 14 leerlingen.  Meester Thom staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de groep. Juf Ella op donderdag en vrijdag. Op woensdag helpt juf Ella individuele leerlingen en begeleidt ze de plusgroep.

Ook dit jaar gaat er weer een aantal spannende en leuke dingen gebeuren. De kinderen van groep 8 zullen kiezen naar welke middelbare school ze volgend jaar gaan. Natuurlijk bezoeken de kinderen met de klas en met hun ouders verschillende scholen. Ze gaan met de klas naar open lesmiddagen van Revius Wijk, Revius Doorn, NXT Doorn en NXT Maarsbergen. In november krijgen de kinderen een voorlopig advies en in maart wordt de definitieve keuze gemaakt. Groep 8 maakt in februari de IEP-doorstroomtoets.

Naast al dat harde werken is er ook tijd voor ontspanning. In mei staat het kamp gepland, dit jaar naar Wilgje Buitensport in Buren. De juf en de meester zijn al druk met het uitzoeken van het programma met leuke en sportieve activiteiten. Aan het eind van het jaar neemt groep 8 afscheid met een spetterend optreden voor de kinderen van de school en voor de genodigden. De zoektocht naar een leuke musical is al begonnen.

Houd de app in de gaten, want daar kun je alle belangrijke data van bijvoorbeeld de open dagen vinden, maar ook het huiswerk en leuke foto’s.

Groeten,

Meester Thom en juf Ella

 

 

 

 

Wat doen wij?

Afscheid groep 8

Afscheid groep 8

Woensdag 14 juli hebben we afscheid genomen van onze groep 8. ‘s Middags hebben ze gestept; een gezellige, maar vermoeiende bezigheid;-). Gelukkig was er onderweg tijd voor een ijsje van  “IJs en Koek” en een potje voetbal. Aan het eind van de middag hebben ze samen...

4 mei; bloemen bij monument Piet de Springer

4 mei; bloemen bij monument Piet de Springer

Dinsdag 4 mei hebben Quinn en Senna uit groep 7/8, namens de school, bloemen gelegd bij het monument van 'Piet de Springer' (verzetsheld Jan de Bloois). Dit in het bijzijn van het Comité herdenking 4 mei, wethouder Hans Marchal en familieleden van Jan de Bloois. Wat...