GROEP 7-8

School

Je bent hier: home | groepen | groep 7-8

Welkom bij groep 7-8

Dit jaar bestaat groep 7-8 uit 25 leerlingen. Groep 7 heeft 12 leerlingen en groep 8 heeft 13 leerlingen. in groep 7 start een nieuwe leerling, Roan. Juf Suzan staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de groep. Juf Ella op donderdag en vrijdag. Op woensdag is juf Ella er voor de plusgroepen van de hele school en voor wat extra hulp in onze groep. Dit jaar hebben we ook een stagiaire in de groep. Juf Elvira zit in het laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent en is bij ons op woensdag, donderdag en vrijdag.  Vanaf december komt zij ook op maandag bij ons in de klas.

Ook dit jaar gaat er een aantal spannende dingen gebeuren. De kinderen van groep 8 moeten kiezen naar welke middelbare school ze volgend jaar gaan. Natuurlijk bezoeken de kinderen met de klas en met hun ouders verschillende scholen. Met de klas gaan we op bezoek bij Revius Wijk, Schoonoord Doorn, SGM en Revius Doorn. In november krijgen de kinderen een voorlopig advies en in februari wordt de definitieve keuze gemaakt. Groep 8 maakt in april de IEP-eindtoets.

Naast al dat harde werken is er ook tijd voor ontspanning. In juni gaat groep 7/8 natuurlijk op kamp. De juffen zijn al druk met het uitzoeken van de locatie en de activiteiten. Het blijft nog een verrassing waar we heen gaan. We hopen dat het kamp dit jaar net zo leuk en supergezellig gaat worden als afgelopen jaar in Buren. Aan het eind van het jaar neemt groep 8 afscheid met een spetterend optreden voor de kinderen van de school en voor de genodigden. De zoektocht naar een leuke musical is al begonnen.

Houd de site en de app in de gaten, want daar kun je alle belangrijke data van bijvoorbeeld de open dagen vinden. Ook zetten we het huiswerk en leuke foto’s op de site.

Groeten,

Juf Ella en juf Suzan

Wat doen wij?

Leuke afsluiter Kinderboekenweek

Leuke afsluiter van de dag in het kader van de Kinderboekenweek 'Reis mee'. Het spel 'Ik ga op reis en neem mee...' samen met juf Elvira!

Training mediatoren Vreedzame School gestart

De training van onze mediatoren (Vreedzame School) is vandaag gestart. Vandaag hebben ze de eerste stappen om een conflict op te lossen geoefend. Dit zijn echt kanjers, die de sfeer op school nóg fijner gaan maken!

Gymles van Babs en Ilse

Afgelopen maandag hebben Ilse en Babs een onderdeel van de gymles verzorgd. Zij wilden graag hun eigen kennis en vaardigheden delen met de rest van de klas. Een lesje op de balk werd het. Super leuk en spannend! Ze keken goed wie er al meer mocht proberen, zoals een...