GROEP 7-8

School

Je bent hier: home | groepen | groep 7-8

Welkom bij groep 7-8

Dit jaar bestaat groep 7-8 uit 23 leerlingen. Groep 7 heeft 12 leerlingen en groep 8 heeft 11 leerlingen.  Meester Chris staat op maandag voor de groep. Juf Ella op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

We hopen dat er dit jaar weer een aantal spannende dingen zal gaan gebeuren. De kinderen van groep 8 zullen kiezen naar welke middelbare school ze volgend jaar gaan. Natuurlijk bezoeken de kinderen met de klas en met hun ouders verschillende scholen. Met de klas gaan we op bezoek bij Revius Wijk, Schoonoord Doorn, Vakcollege Maarsbergen en Revius Doorn. In november krijgen de kinderen een voorlopig advies en in februari wordt de definitieve keuze gemaakt. Groep 8 maakt in april de IEP-eindtoets.

Naast al dat harde werken is er ook tijd voor ontspanning. In juni staat het kamp gepland. De juffen en de meester zijn al druk met het uitzoeken van de locatie en de activiteiten. Het blijft nog een verrassing waar we heen gaan. Aan het eind van het jaar neemt groep 8 afscheid met een spetterend optreden voor de kinderen van de school en voor de genodigden. De zoektocht naar een leuke musical is al begonnen.

Houd de site en de app in de gaten, want daar kun je alle belangrijke data van bijvoorbeeld de open dagen vinden. Ook zetten we het huiswerk en leuke foto’s op de site.

Groeten,

Meester Chris en juf Ella

Wat doen wij?

Beschermd: Project groep 7/8