GROEP 7-8
 
 School

Je bent hier: home | groepen | groep 7-8

Welkom bij groep 7-8

 

Dit jaar bestaat groep 7-8 uit 24 leerlingen. Groep 7 heeft 13 leerlingen en groep 8 heeft 11 leerlingen.  Juf Ella staat op maandag en dinsdag voor de groep. Juf Sanne op woensdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is juf Ella er voor de plusgroepen van de hele school en voor wat extra hulp in onze groep. We hopen dit schooljaar elke schooldag samen met de kinderen op school te kunnen volbrengen. Samen zorgen we voor goede hygiëne waardoor we de kans op thuisonderwijs zo veel mogelijk verkleinen en we alle uitjes en activiteiten door kunnen laten gaan.

We hopen dat er dit jaar weer een aantal spannende dingen zal gaan gebeuren. De kinderen van groep 8 zullen kiezen naar welke middelbare school ze volgend jaar gaan. Natuurlijk bezoeken de kinderen met de klas en met hun ouders verschillende scholen. Met de klas gaan we op bezoek bij Revius Wijk, Schoonoord Doorn, Vakcollege Maarsbergen en Revius Doorn. In november krijgen de kinderen een voorlopig advies en in februari wordt de definitieve keuze gemaakt. Groep 8 maakt in april de IEP-eindtoets.

Naast al dat harde werken is er ook tijd voor ontspanning. In juni staat het kamp gepland. De juffen zijn al druk met het uitzoeken van de locatie en de activiteiten. Het blijft nog een verrassing waar we heen gaan. Aan het eind van het jaar neemt groep 8 afscheid met een spetterend optreden voor de kinderen van de school en voor de genodigden. De zoektocht naar een leuke musical is al begonnen.

Houd de site en de app in de gaten, want daar kun je alle belangrijke data van bijvoorbeeld de open dagen vinden. Ook zetten we het huiswerk en leuke foto’s op de site.

Groeten,

Juf Ella en juf Sanne

 

 

Wat doen wij?

Ondersteboven van de buitenlesdag! 🙃

Ondersteboven van de buitenlesdag! 🙃

Rennend lezen, woorden spellen en zoeken naar het juiste antwoord van de rekensom. Lekker spelen en leren in het park, rond de school en op het plein. Wat een mazzel hadden we met het weer! ☀️ We hebben geprobeerd water te zuiveren met vershoudfolie het n schaduwen...