De afgelopen 2 weken hebben we gewerkt over kerst. We hebben lees- en rekenopdrachten gemaakt. Bijvoorbeeld kleur de grote kerstballen rood, de kleinste geel en de middelste blauw. Verder hadden we een mooi postkantoor in de klas, kaarten maken en schrijven en dan in de brievenbus stoppen. De kaartjes werden vervolgens voorgelezen en aan de ontvanger gegeven. De kinderen hebben van stroken papier een kerstboom gemaakt, eerst meten en dan op volgorde leggen, opplakken en versieren. Ze zijn prachtig geworden. Op donderdag hadden we een kerstdiner. De klas mooi versierd met kerststukjes, lampjes en een prachtige kerstboom. De kinderen zagen er allemaal heel feestelijk uit. We hebben genoten van het heerlijke eten. De avond hebben we afgesloten met een gezellige lampionoptocht. Op verschillende plekken werd het kerstverhaal verteld, het was een prachtige afsluiting van de avond. Fijne feestdagen!