Gisteren hebben we met de kinderen ons Kerstfeest gevierd. Kinderen en ouders werden ontvangen door ons kerstkoortje. Ze hadden hard geoefend en dat kon je horen. Uit volle borst klonk o.a. “Midden in de winternacht”.  In een knus versierde school genoten de kinderen daarna van een heerlijk buffet. Wat zaten er lekkere, maar ook mooie gerechten bij. Soms leken het wel kunstwerkjes. Daarna liepen de kinderen met hun zelf gemaakte lampionnen door de buurt. Ze hebben vol aandacht geluisterd naar het Kerstverhaal. Dit werd verteld, ondersteund door mooie prenten van Dick Bruna, door groep 7/8. Complimenten voor hen!
Dank aan de ouders van Luuk en Thijs en Babs voor het beschikbaar stellen en versieren van jullie oprit.

Hieronder een filmpje en foto’s. Alle foto’s worden binnenkort op onze website geplaatst.

Namens team, MR en AC wensen we u gezellige Kerstdagen en een gelukkig 2019!