Op donderdag 21 november was Mylo Freeman bij ons op bezoek in de klas. Zij is schrijfster en illustratrice van o.a. het boek Prinses Arabella in het museum. Ze heeft kort iets verteld over haar boeken en het boek van Prinses Arabella voorgelezen. De kinderen zaten allemaal op het puntje van hun stoel te luisteren. Mylo heeft laten zien hoe ze de prachtige tekeningen maakt, eerste schetsen met potlood, daarna met een zwarte pen eroverheen. Als ze helemaal tevreden is dan pakt ze de ecoline en gaat de tekening inkleuren. De kinderen vonden het fantastisch om te zien hoe je kleuren kunt mengen. Het leek wel of Mylo toverde met kleuren. Het was ook spannend toen Mylo zout op de inkt strooide. Er ontstond een prachtig patroon in de inkt. In de klas is het kunstwerk van Arabella te bewonderen.