NIEUWS

 

Thema: ‘Mijn lichaam’

We hebben de afgelopen weken gewerkt rondom het thema: lichaam. We hebben geleerd welke lichaamsdelen we allemaal hebben. Dat iedereen in de klas, tien vingers en tien tenen heeft. We hebben ook ons zelf gemaakt van klei, kapla of papier. We moesten verschillende lichaamshoudingen nadoen van een plaatje. Bijvoorbeeld op 1 been staan of de handen in de zij en omhoog kijken. Het spel twister hebben we gespeeld op de gang, erg leuk om te zien hoe iedereen in gekke houdingen op de gekleurde stippen gaat staan. We hebben ook voorwerpen gewogen met onze handen, welk voorwerp is zwaarst. Met een speciaal t – shirt aan en een app op de I-pad konden we zelfs onze organen zien. Best wel een beetje gek vonden sommige. Weer een mooi thema afgesloten.

Avondvierdaagse

En ja hoor… allemaal de eindstreep gehaald! Goed gedaan kanjers!

Gastles Politie

Dinsdag 11 juni kwam de politie in de klas om met de kinderen in gesprek te gaan over onder andere geweld, vandalisme, diefstal, drugs, cyberpesten en internetgebruik. Agent Joop liet ons een filmpje zien en de kinderen mochten van alles vragen aan hem. ‘Wat is het grappigste wat u ooit heeft meegemaakt?’ ‘Hoe kun je agent worden?’ Het was erg leerzaam en tot slot heeft iedereen een sleutelhanger gekregen.

Utrechtse Heuvelrug

Op vrijdag 24 mei 2019 is groep 5-6 te gast geweest ter gelegenheid van de bijeenkomst ter viering van de nieuwe stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in het Beauforthuis te Austerlitz met als onderwerp ‘Ontdek de natuurschatten’ ! Alle kinderen zijn onder leiding van boswachter Jelle door het bos getrokken. Er is de kinderen heel veel geleerd over de natuur. Gelukkig bleken ze zelf ook over de nodige kennis te beschikken. De slaapplaats van een ree “leger”, de jaarringen van een boom, het nieuwsgierige roodborstje en vele andere zaken.

Een fantastisch leerzame ochtend waarbij we zelf tot rust kwamen zittend tegen een boom. Verder hebben de kinderen gedaan om 5 verschillende insecten te vangen. We kunnen gerust zeggen dat dat niet mee valt!

 

Duinoord met groep 5-6

We zijn op schoolreisje geweest naar Duinoord.

Er was een klimbos, bandenglijbaan,trampolinepark,lasergamen,speelhuisjes en nog veel meer. Om twaalf uur was er friet en snacks en je kon een toetje nemen.We zijn met ons groepje in het klimbos geweest Noor,Annabel en ik hebben parcour een,twee en drie gedaan . Suus en Julia hebben  parcour een en twee gedaan. en Emmy heeft alleen een gedaan. Eerst durfde Annabel,Suus en Emmy niet ,maar uiteindelijk hebben ze het toch gedaan. En we hebben rijles gehad bij de elektrische auto’s. We hebben veel gelachen en plezier gehad.

Groetjes Babs!

Wij zijn gisteren naar het leuke park Duinoord geweest. Ik vond de trampolines het leukst we mochten ook gratis eten.En ik ben in het klimbos geweest maar ik en Senna mochten niet in drie want we waren.En centimeter te klein maar ik kon wel in 1 en 2  ik vond het wel leuk we gingen ook patat gegeten.We hebben ook lezer schieten gedaan wij hadden gewonnen we waren team groen.We  zaten in een dubbeldekker  en wij zaten boven in de bus.We zaten hoog en toen we weg gingen naar duinoord gingen de ouders ons uitzwaaien.Ik zat in het groepje met Senna Suzie Niekè Isabelle,Ilse en Kaj. We hadden ook snoepjes in de bus .

Groetjes Jamina

Duinoord

Wij zijn dinsdag 21 mei naar Duinoord geweest.Het was er super gezellig!Er is een klimbos, minigolfbaan, een gedeelte voor de kleintjes, een race, een binnenspeeltuin voor kinderen t/m 4 jaar en er was er ook één voor kinderen t/m 10 jaar en je kon er lasergamen. In mijn groepje zaten: ik, Senna, Suzie, Kaj, Isabelle, Ilse en Jamina. We hebben als eerste in het klimbos geklommen ik heb parcours 1,2 en 3 gedaan ik was helaas iets te klein voor parcour 4. Om 12 uur gingen we eten, maar mijn groepje was al om kwart voor 12 op de afgesproken plek.Dus gingen we in dat kwartier even in de kleine speeltuin spelen. Daar was een draai ding en ik, Senna, Suzie en Isabelle gingen daarop zitten het was heel grappig!Toen dat kwartier voorbij was gingen we eten halen. Je kon er onbeperkt eten halen.Het eten was super lekker! Daarna ging mijn groepje lasergamen. Ik vroeg aan het einde van het spel aan de meneer die daarbij stond om het spel uit te leggen wie er had gewonnen en toe zei: ´hij wie wil je dat er gewonnen heeft?´ Ik antwoorden:´wij´ en de meneer zei toen dat het team wij gewonnen had. We hebben ook de rece gedaan. En we hebben parcours 1 en 2 nog een keer gedaan. We zijn ook nog in het trampoline park geweest. En in het doolhof deden Suzie en ik alsof we de uitgang niet konden vinden. Ik heb heel veel gelachen! Het was een super leuk schoolreisje!

Geschreven door: Nieké

wij gingen naar het fantastisch park duinoord. In de bus had ik heel veel snoep me genomen. ik ging eerst naar de midgetgolf en Ben had gewonnen en ik was tweede Jack derde Amara vierde. toen gingen we naar de trampolines en daar leerde ik de achteruit salto. en ik ging ook naar het klimbos race. en we gingen heel veel lekkere dingen eten ik had twee frikandellen met een halve zak friet en drie knakworsten.en we gingen met een band over de glijbaan dat was echt fantastisch. toen gingen we in het speelparadijs en we gingen naar beneden vallen maar helaas moesten we ook weer naar huis maar ik had nog wel snoep over.

het was fantastisch Alex.

Gisteren zijn we naar duinoord geweest.

Daar ben ik in het klimbos geweest,In het klimbos was een tokkelbaan,die vond ik het leukst. Ik ben ook op de trampoline´s geweest. Ik ben in het doolhof geweest,Het was niet zo moeilijk. Er was een springkussen die op een glijbaan leek,Daar zijn we af geweest. We zagen ook een paar vissen bij een meertje. We wilden ook in de autootjes alleen daar waren we te groot voor. We gingen ook lasergamen maar dat vond ik niet zo leuk, omdat de geweren slecht waren. We gingen nog een keer in het klimbos, ik vind het jammer dat er weinig tokkelbanen zijn.

Pepijn van Lier

Duinoord

Ik vond alles leuk maar het allerleukste vond het hoogteparcours en de trampolines.  Het is eigenlijk een grote speeltuin. Waar je van alles kan doen lasergamen, klimmen en spelen. Eten en drinken en alles is gratis! dat is leuk en lekker natuurlijk. Ik vond het het leukste schoolreisje

                     Groetjes Ilse

Wij zijn gisteren naar het leuke park Duinoord geweest. Het leukste vond ik het klimbos en de trampoline. Wij zijn in het doolhof Henk kwijt geraakt maar we hebben hem weer gevonden. Wij hebben daar middag gegeten en het was lekkere patat en ijs. Wij zijn ook nog een springkussen geweest dat was erg leuk want daar kon je omhoog en dan kon je weer glijden en zo ging het. En daar in een hoek stond een kast met snoep ik heb er vier gepakt want je mocht er niet meer stond op het bordje. En de rit naar duinoord zat ik voorin en de terugweg zat ik achterin. Maar dat was het nog niet. En ik had snoep meegenomen en dat hebben we gedeeld.

Groetjes Quinn.

ik vond het erg leuk. de hoogteparcoursen het lesgeven in de elektrische auto´s. er waren ook pony’s, IJslanders! helaas kwamen die niet naar je toehet leukst vond ik het hoogteparcours ik had 1 gedaan 2 net niet. dit was het leukste uitje ooit!

liefs emmy

Wij zijn naar Duinoord  geweest en daar zijn wij wezen spelen Ik ben eerst naar het klimbos en dat was super leuk en vooral Was de kabelbaan het leukst. En daarna gingen we naar de trampolines En ik kan de voor over salto en de achter over salto. En toen gingen we naar de laserschieten en ik had nog 99 punten van de 99. Toen gingen we middageten dat was friet en kipnuggets en een frikandel. En als laatst gingen we midgetgolfen en ik schoot een keer en gelijk raak. Toen we terug gingen we naar huis met de bus en ik zat vooraan  En Suus zat naast me voor in en Pepijn zat ook naast me en Kai ook. En in de bus ging ik praten met Jack en de juf en met Jeck ging ik een snoepje ruilen.

Groetje van Dustin

Ik vond het heel gezellig, ik zat met Nieké, Suzie, Kaj, ik, Jamina & Ilse. We gingen als eerst naar het klimparcours. Het was heel leuk, behalve dan dat ik één centimeter te klein was voor parcours nummer drie. Samen met Jamina zijn we toen de andere parcours nog eens gaan doen. Om twaalf uur gingen we naar de verzamelplek, wij waren er om kwart voor twaalf. Toen gingen we naar het restaurant om eten & drinken te halen. Daarna gingen ik, Suzie, Isabelle & Nieké op een draai ding zitten met stoeltjes, het was een heel maf en grappig gezicht. Toen gingen we met z’n alle lasergamen, het was heel grappig want Kaj ging dan op z’n buik liggen, en dan probeerde hij de vijand ’te verslaan. ’ We gingen ook een doolhof in, en dan deden Suzie & Nieké alsof ze de weg kwijt waren. Ook gingen we op het laatst dansen, het werd grappig toen we een hive five kregen, we zeiden dat we onze handen nooit meer zouden wassen.

Geschreven door: Senna Smaal

Duinoord

Ik vond het klem bos leuk en de. Trampolines maar wat ik niet. Leuk vond  was dat iedereen Overal.heen renden en je kon zo Maar eten  pakken en er was ook Slushpuppy en er was een dool Hoof daar was ik de weg kwijt en Ik deed een salto en het eten was Lekker en dat Senna en Jamina niet en de 3 mochten dat was heel jammer   

Groetjes Kaj

we zijn op schoolreis geweest in duinoord. ik vond de trampolines heel leuk.daarnaast zat een doolhof daar kon je in verstoppen. daar binnen was een valnet en een trampoline. ze hadden heel veel en lekker eten en het was helemaal gratis.  ze hebben een klimbos daar ben ik jammer genoeg niet in geweest ik heb wel gezien hoe ze het deden. ik heb ook gemidgetgolft ik heb een paar keer gewonnen het was heel leuk.ze hebben bootjes die je kon besturen. ik zat bij alex jack amara en ik. wat ik niet zo leuk vond was op het laatste dat ze gingen dansen.

Ben van Ginkel

Duinoord ik vond het leukste de trampoline maar ik vond het jammer dat ik te klein was voor Het hoogten parcours dus ging ik met sander naar het water speelding en er was heel veel Water en zand dus toen was er modder en we hadden heel veel eten en drinken wat je gratis Mocht pakken maar binnen waren ook nog speeltoestellen en er was een valnet en een trampoline en een glijbaan maar wat ik niet zo leuk vond was het midgetgolfen er was ook nog lasergamen dus dat gingen we ook nog doen  en henk hoorden bij de meisjes maar dat was niet erg en we wisten niet wie er had Gewonnen alleen het was jammer dat je maar 3 minuten mocht springen en je kon ook een Parkour buiten doen in een speeltuin en dat was moeilijk maar sander en ik haalde het en het laatste uur hadden we een hele groep gemaakt met Dustin Quinn en nieke en isabel Suzie en ik en er was een doolhof en er was een heg waar een gat in zat en daar Gingen we doorheen maar als je door liep dan kwam je weer in het park  en Quinn en luuk en ik gingen voetballen en Luuk hoorden bij Quinn en hun wonnen.

groetjes Jesse

Duinoord

Ik kwam aan in Duinoord en ik dacht het woord heel leuk. En we gingen gelijk overleggen of we eerst in het klimbos of in de trampolines. En toen we in het klimbos waren gingen we eerst een filmpje kijken. En toen moesten we een harnas om. En we kregen een soort boor. En de meneer maakte ons vast aan het draad. En we gingen 1,2,3 doen. En er waren drie tokkelbanen. En daarna gingen we naar gingen we eten. En na het eten gingen we naar de trampolines. En je mochten  er maar drie minuten op. En we gingen naar het doolhof en Nieké,suzie zijden steeds waar is de uitgang. En ik en Senna,Dustin en ik gingen er achteraan rennen. en toen gingen we naar de bus.  En in de bus gingen we het snoep op eten

Groetjes Isabelle.

Ik ben met schoolreisje in duinoord geweest! En ik vond leukste het hoogteparcours! En het leukste van het hoogteparcours was tokkelbaan! En er waren ook de elektrische  auto´s en dan gingen we net als of we autorijles  hadden en dat was heel leuk! En het eten was ook heel lekker en het was helemaal gratis! En ik ben ook gaan gamen en ik was met emmy en wij waren rood en er was een jongen die dat heel goed kon en ik vond dat ik dat helemaal niet kon!

groetjes julia

Duinoord

Ik ben op schoolreis geweest in Duinoord. Het allerleukst was het hoogteparcours En bij het hoogteparcours vond ik tokkelen  het leukst.En het stomst de klimmuur.  Maar wat ik ook leuk vond was trampoline.de kleine autootjes waar je in kon zitten vond ik ook  wel super leuk.Want het leek of je autorijles had.  binnenspeeltuin en de paarden vond ik super super leuk. En ik vond de lage parcours het ook leuk. Eigenlijk vond ik alles super leuk. Het was een super leuk schoolreisje.

Annabel

We gingen met onze klas naar SVL en daar stond een bus nou een dubbeldekker. Het was super leuk ik en mijn groepje hebben ons geen moment verveelt in het park. We gingen als eerst naar het klimparcours. Het was alleen heel jammer dat mijn vriendin voor het derde klimparcours te klein was. En zelfs maar 1 centimeter Er was van alles te doen. Klimmen,lasergamen,springen en nog veel meer. En er was ook lekker eten en drinken. het was heel gezellig. Het klimparcours was als je het deed best wel lang. En je kon ook tokkelen. Ik vond het klimparcours het leukste. en het doolhof was ook super grappig,maar ook best wel makkelijk. We zijn ook wezen springen op de trampolines. Dat was ook al leuk. Eigenlijk was alles leuk en er was ook een speeltuin. Mijn hele groepje vond  het leuk. Ik zou er zeker nog wel eens willen komen.

Suzie

Schoolreis naar Duinoord

Heerlijk klimmen, klauteren, glijden, springen en spelen… tussentijds gezellig een gezamenlijke lunch. We hebben ons hier uitstekend vermaakt!

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Thema: ‘familie’

We zijn alweer een tijdje bezig met het thema ‘familie’. De kinderen vertellen graag over hun familie of gezin. Inmiddels hangen er foto’s van het gezin in de klas. De kinderen ontdekken dat je meerdere broers en zussen kunt hebben. Dat sommige gezinnen uit 4 mensen bestaan en sommige zelfs uit 7. In de huishoek kruipen de kinderen in verschillende rollen, van vader of moeder, maar ook de poes wordt niet vergeten. De kinderen kijken ook goed naar zichzelf. Tijdens de tekenopdracht kregen de kinderen een halve foto van zichzelf, deze moesten ze verder afmaken. In de klas kunnen de prachtige kunstwerken bekeken worden. De komende dagen werken we nog verder aan het thema. Als afsluiting komen opa’s en oma’s spelletjes spelen met de kinderen. Een gezellige afsluiting van een mooi thema.

4 mei

Afgelopen zaterdag herdachten we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Ook in Langbroek werd hierbij stilgestaan. Elk jaar mogen er twee kinderen van onze school een bloemenkrans leggen bij het monument van verzetsstrijder Jan de Bloois (Piet de Springer). Dit jaar mochten Lola en Esmee dit doen. Zij lazen ook een prachtig zelfgeschreven gedicht (een rondeel) voor:

10 mei toen gebeurde het allemaal, de oorlog.

Jan de Bloois hij heeft zijn leven opgeofferd en in gevaar gebracht om ons te redden.

We staan hier nu bij een groot en belangrijk monument van 71 jaar oud.

10 mei toen gebeurde het allemaal, de oorlog.

Maar we bleven sterk en we gaven niet op.

En we begonnen met veel verdriet een nieuwe levensweg.

10 mei toen gebeurde het allemaal, de oorlog.

 

Jan de Bloois heeft zijn leven opgeofferd en in gevaar gebracht om ons te redden.

En daar zijn wij dankbaar voor.”

Namens Esmee en Lola en de rest van OBS Piet de Springer.

 

EHBO examen

Gisteren heeft groep 7-8 het EHBO-examen gehad. Een aantal kinderen was erg zenuwachtig. Op een paar foutjes na heeft iedereen het diploma weten te bemachtigen! Super knap gedaan allemaal! Gefeliciteerd!

1 april

Vanochtend stonden er veel kinderen klaar om hun haren te laten scannen met de luizenscanner. Het leek zo mooi; een enorme tijdsbesparing. Maar, zoals heel veel kinderen al hadden ontdekt; het was een 1 april grap. Simone en Elsbeth, we kunnen niet zonder jullie…. Na de vakantie mogen jullie het weer overnemen.

Feestelijke opening schoolplein (fase 1)

Maandag is door Mocking Hoveniers de laatste hand gelegd aan fase 1 van ons schoolplein. Wat is het mooi geworden en wat levert dit een speelmogelijkheden op! Lekker duikelen om de rekstok, hinkelen op het hinkelpad, beschut spelen in de zandbak en voetballen op een afgebakend voetbalveld. En dat is nog maar het begin. Als de struiken wat zijn gegroeid kunnen de kinderen zich lekker verstoppen. De planten zijn zo uitgekozen dat er elk seizoen iets bloeit. Dat geeft het ook meteen een leerzaam tintje.

Gisteren is het plein daarom versierd. De ontwerpers van het plein (de leerlingen van groep 8) hebben uitleg gegeven aan de andere groepen hoe we kunnen zorgen dat het plein zo mooi blijft. Daar gaan we met zijn allen voor zorgen.

In het najaar volgt fase 2.

Schoolvoetbaltoernooi

De groep is al hard aan het trainen voor volgende week dinsdag. 2 april is namelijk het schoolvoetbaltoernooi! Op maandag en donderdag is groep 7-8 te vinden op het voetbalveld van SVL. De kinderen bereiden elke week een leuke training voor elkaar voor. Zo wordt de groep klaargestoomd voor de spannende, maar vooral gezellige wedstrijden van het schoolvoetbaltoernooi. We hebben er weer zin in!

Bezoek aan Museum Catharijneconvent

Afgelopen vrijdag werden we door de bus opgehaald. We gingen samen met groep 7/8 naar een museum in Utrecht. Dit museum heet het Catharijneconvent en gaat over Feest.

In het museum kwamen Femke en Aart ons ophalen. We moesten naar de 2e verdieping. Daar vertelden ze over het boek ‘Kobe, maakt een museum’. De juf had dit eerder voorgelezen. Als je een museum wil maken moet je allerlei stappen maken, zoals: spullen verzamelen en netjes neerleggen/sorteren. Toen bespraken we de regels van het museum nog eventjes.

De rondleiding begon bij een groot schilderij. We moesten allerlei dieren zoeken op dit schilderij. Het was een schilderij over Carnaval. Dat konden we zien aan de feestende mensen. Er werd veel gegeten en gedronken. De mensen waren toen nog niet verkleed.

Na het bekijken van dit schilderij gingen we in twee groepen alle schilderijen bekijken en moesten we hier andere dieren op zoeken. Eén groepje ging met Femke mee en het andere groepje ging met Aart mee. We hebben veel verschillende dieren gevonden, zoals: een vis, een duif, een os, een paard, een haan, een ezel en een lammetje. Femke en Aart vertelden ons ook iets over de schilderijen met daarop feesten afgebeeld.

Toen moesten we alle dieren in een kist van riet doen. Hier zaten nog veel meer spulletjes in. Er zaten ook feestspullen, kunstspullen en bloemen in. We hebben de spullen gesorteerd op ‘feest’, ‘kunst’, ‘bloemen’ en ‘dieren’.

Daarna mochten we in kleine groepjes een eigen museum maken. We kregen een mooi kleedje, doosjes en kaartjes. We moesten er ook over nadenken of het geld zou gaan kosten om het museum te bezoeken.

Tot slot zijn we bij elkaars museum gaan kijken en alle kinderen presenteerden hun eigen museum.

Het was een leuke dag!

Catharijne Convent “Feest, weet wat je viert”

Vandaag 15 maart met de klas naar Het Catharijne convent geweest. Wat hebben de kinderen genoten en zich voorbeeldig gedragen. De kinderen hebben heel veel geleerd over de verschillende feesten in de verschillende culturen. Wat was het leerzaam. Leuk ook dat kinderen die op voorhand musea niet leuk vonden toch volop hebben genoten.

Nu weet iedereen de herkomst van Sinterklaas, Sint Maarten, , Ramadan, Suikerfeest etc.

Met alle kinderen naar museum Catharijne Convent in Utrecht.

Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Chanouka en Sinterklaas. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk? Waar komen deze feesten vandaan en wat is hun betekenis?
Dat gaan de kinderen van groep 3 t/m 8 vandaag ontdekken in museum Catharijne Convent in Utrecht.

De nacht voor je verjaardag is altijd reuzespannend: wat gaat er morgen allemaal gebeuren? Welke feesten zijn er nog meer en hoe worden die gevierd.
De leerlingen van groep 1/2 onderzoeken dit woensdag 20 maart, ook in museum Catharijne Convent.

Wat heb je nodig als je een feestje gaat vieren? Lekker eten, muziek en slingers? In het kleuterprogramma Nog één nachtje slapen vraagt Engel de kleuters om hulp bij het voorbereiden van het feest dat hij morgen geeft. Aan de hand van een boodschappenlijstje gaan de kleuters in groepjes op zoek naar deze benodigdheden. Op een speelse manier ontdekken ze gaande weg, aan de hand van de museumobjecten en de bijbehorende opdrachten, wat voor verschillende feesten er gevierd worden.

We worden vervoerd naar Utrecht met bussen van Triomf Tours.

BSO ‘De helden’ op OBS Piet de Springer

Na de meivakantie start BSO ‘De helden’ bij ons op school. Een BSO genoemd naar onze verzetsheld Piet de Springer. Hieronder vindt u alle informatie van SKDD.

Vanaf 6 mei opent SKDD BSO de Helden in OBS Piet de Springer. Al langer was het mogelijk om gebruik te maken van buitenschoolse opvang bij Kinderopvang SKDD in Doorn. Binnenkort openen ze een eigen locatie in onze school voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Hierdoor kan er extra lang gespeeld worden omdat er geen reistijd meer voor de kinderen is. Ook het spelen bij een vriendje of het laten spelen van een vriendje bij de BSO kan hiermee makkelijker georganiseerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van het kleuterlokaal en de hal.

Kinderopvang SKDD is een bekende stichting in de regio en ruim 30 jaar actief. Inmiddels hebben ze heel wat kinderen groot zien worden in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Overberg en Amerongen. Met 16 BSO’s, 5 kinderdagverblijven en 7 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken. Bekijk op www.skdd.nl alle informatie. Aanmelden voor BSO de Helden kan via info@skdd.nl of neem contact op met 0343 – 516000.

Project “Feest, weet wat je viert” geopend

Vandaag hebben we ons schoolbrede project geopend. Het gaat over feest. Dit kunnen allerlei feesten zijn; bijvoorbeeld je verjaardag of feesten die behoren bij verschillende godsdiensten. Alle kinderen mochten verkleed op school komen en ook de leerkrachten hadden er werk van gemaakt. Vanmiddag werd eerst het project uitgelegd en de bedoeling van Carnaval. Daarna hebben we lekker feestgevierd en een rondje in polonaise door de wijk gelopen. De twee prinsen Carnaval Tim en Ibrahim hebben de sleutel van de school aangeboden gekregen door juf Jeanette. Ze hebben beloofd hem aan het eind van het project weer terug te geven.

 

Inloopochtenden nieuwe leerlingen 12 en 14 maart

 

Op dinsdagochtend 12 maart en donderdagochtend 14 maart (van 9:00 uur tot 12:00 uur) zijn onze jaarlijkse inloopochtenden. Als u iemand kent met jonge kinderen, wilt u ze hierop wijzen? De school is groeiende. Dit betreft zowel nieuwe kleuters van 4 jaar als zij-instroom van andere scholen.