BSO
 
 School

Je bent hier: home | school | bso

BSO ‘De Helden’ OBS Piet de Springer

Na de meivakantie start BSO ‘De helden’ bij ons op school. Een BSO genoemd naar onze verzetsheld Piet de Springer. Hieronder vindt u alle informatie van SKDD.

 Al langer was het mogelijk om gebruik te maken van buitenschoolse opvang bij Kinderopvang SKDD in Doorn. Binnenkort openen ze een eigen locatie in onze school voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Hierdoor kan er extra lang gespeeld worden omdat er geen reistijd meer voor de kinderen is. Ook het spelen bij een vriendje of het laten spelen van een vriendje bij de BSO kan hiermee makkelijker georganiseerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van het kleuterlokaal en de hal.

Bekijk op www.skdd.nl alle informatie. Aanmelden voor BSO de Helden kan via info@skdd.nl of neem contact op met 0343 – 516000.

Wij werken hiernaast nauw samen met een aantal BSO’s bij ons in de buurt. Veel kinderen van onze school maken gebruik van:

Partou (Cothen)
https://www.partou.nl
tel. 088-2357500

SKDD (Doorn)
https://www.skdd.nl
(Sport BSO en BSO @ap en St@art)
tel. 0343-516000

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij het gebruik maken van Partou Cothen en SKDD Doorn: direct na schooltijd worden de kinderen opgehaald door voor hen bekende medewerkers van de BSO. Wij kennen de medewerkers en weten welke kinderen op welke dagen gebruik maken van de BSO. De kinderen blijven bij de leerkracht op het plein. Daar vindt zo nodig een korte overdracht plaats. Ervaringen met de hierboven genoemde BSO’s zijn positief.