De kinderboekenweek staat in het teken van voorlezen, vriendschap, kinderboeken en nog veel meer. In de klas werken we over boeken, hoe zien boeken eruit? Welke verschillen zie je allemaal? Waar gaan de boeken over? Maar ook waar koop je een boek en hoe koop je een boek. In de klas hebben we een leuke, kleine kinderboekenwinkel gemaakt. Je kunt er boeken kopen en afrekenen bij de kassa met muntjes of met je pinpas. Afgelopen week zijn er ook geheime voorlezers geweest. De kinderen wisten niet wie er voor kwam lezen. Maar met een paar vragen kwamen ze er snel achter. De geheime voorlezer werd gehaald en las een boek voor aan de hele klas. Iedereen heeft erg genoten van het voorlezen. Verder hebben we vriendschapsarmbandjes gemaakt van kralen. Elk kind heeft een armbandje gemaakt voor zichzelf en een tweede om weg te geven aan een ander kind. Iedereen heeft erg zijn best gedaan om een mooi armbandje te maken.