Eindelijk was het zover. Schoolreisje! Met de groepen 1 t/m 6 vertrokken we met een grote dubbeldekker en een vrolijk zingende buschauffeuse naar Dinoland in Zwolle. Na een uur kletsen, lachen en snoepen kwamen we in Zwolle aan. In het park mochten de kinderen in groepjes rondlopen en alles doen wat ze leuk vonden. Dat was oa lekker spelen in het klimparadijs, ravotten in de speeltuin, langs de dinosaurussen lopen (die echt bewegen en geluid maken), botten graven, op de skelters en nog veel meer. In de middag kregen we frietjes met een snack. Heerlijk even binnen zitten want buiten was het wel heel erg warm. Maar niet te lang want er was nog zo veel te zien en te doen. Na een vermoeiende maar gezellige dag reden we om half 4 weg uit Zwolle. Even leek het voor de ouders alsof alle kinderen achter waren gebleven in Dinoland maar gelukkig was dat maar een grapje.

Wat een heerlijk gezellig schoolreisje. Dank aan alle begeleiders!