Wat een geluk! Sint en Piet wisten opnieuw onze school te vinden. Ozosnel was een beetje moe en daarom had Piet een manege in de buurt gebeld om daar een paard te lenen. Er was verkeerd gemeten, want het paard was wel een beetje klein voor Sinterklaas… het was een pony.  Ach ja, de pony was erg lief en de kinderen van groep 1 t/m 4 mochten de pony ook eventjes aaien. Toen de Sint op de pony wilde stappen om richting onze school te komen, rende de pony weg. Juf Lida heeft Sinterklaas opgebeld en hem de route naar school verteld. Gelukkig wist hij toen alsnog snel de school te vinden.
De kinderen uit groep 1/2 en 3/4 verzorgden allerlei optredens voor de Sint. Er werd gezongen, gedanst, een goocheltruc gedaan en veel kinderen lieten een kunstje zien. Sinterklaas en Piet genoten zichtbaar!

Ondanks dat er een aantal kinderen afwezig was, zijn zij er er toch een beetje bij geweest. De kinderen uit groep5/6 en 7/8 belden in met een videoverbinding en in groep 3/4 namen Sinterklaas en Piet ook nog even contact op met de kinderen. Zo konden zij er toch een beetje bij zijn…