Vandaag hebben Sinterklaas en de Pieten een bezoek gebracht aan onze school. Ouders, kinderen en andere belangstellenden verzamelden zich op het plein. Al snel zagen we een Piet op het dak verschijnen. Sinterklaas koos dit jaar voor een spectaculaire aankomst; we hoorde de helikopter al van ver aankomen. Omdat het plein natuurlijk te krap is om te landen, zijn Sinterklaas en de Pieten midden op het voetbalveld geland.

Na deze spectaculaire aankomst, brachten Sinterklaas en de Pieten een bezoek aan alle klassen. Er werden naast het praatje van Sinterklaas allerlei ‘optredens’ door de kinderen verzorgd, zoals: kunstjes doen, moppen vertellen en muziek maken. De kinderen uit groep 5 t/m 8 hebben de Sint bovendien goed geholpen. Wat zijn er prachtige surprises gemaakt en gedichten geschreven.

Sinterklaas en Pieten, bedankt voor de fantastische ochtend! Natuurlijk ook speciale dank aan de ouders uit de Sintcommissie en alle andere ouders die een steentje (steen) hebben bijgedragen; mede hierdoor was het feest een succes!

Let op: In verband met pakjesavond mogen de kinderen morgen een uurtje later op school komen (9:30 uur). Fijne avond!