Afgelopen weken hebben we gewerkt over beroepen. Het thema leefde echt in de klas. De kinderen kwamen steeds meer te weten over de verschillende beroepen die er zijn. We hebben het uitgebreid gehad over de politie en tandarts. De kinderen hebben met vouwblaadjes een kok, politieman of een juf gevouwen. Ze hebben ook van repen papier handboeien gemaakt. Met de blokken en kapla hebben ze een muur gemetseld. Goed kijken hoe je de blokken neerlegt, zodat er een stevige muur ontstaat. Verschillende ouders zijn langs geweest om over hun beroep te vertellen. De kinderen vonden het heel interessant en wilden van alles weten. Als afsluiting hebben ze allemaal een tekening gemaakt van zichzelf, wat ze later willen worden.