Het schooljaar zijn we gestart met het onderwerp bijen. We horen er namelijk allemaal ‘bij’. De kinderen hebben geleerd hoe bijen honing maken, hoe een bijenkorf ervan binnen uit ziet, dat bijen niet zomaar steken en dat bijen hele mooie beestjes zijn. Daarna zijn we verder gegaan met het thema boeken. De kinderen leren dat er verschillende soorten boeken zijn, wat je wel en niet met een boek kan doen en nog veel meer. We hebben ontdekt dat er letters in een boek staan, dat letters samen een woord vormen, dat een aantal woorden achter elkaar weer een zin is en dat je dan een verhaal krijgt . Tijdens het werken zijn we bezig geweest met knippen, hoe hou je een schaar vast en hoe knip je nu recht. Het eindresultaat mag er zeker zijn, goed gedaan.