We zijn alweer een tijdje bezig met het thema ‘familie’. De kinderen vertellen graag over hun familie of gezin. Inmiddels hangen er foto’s van het gezin in de klas. De kinderen ontdekken dat je meerdere broers en zussen kunt hebben. Dat sommige gezinnen uit 4 mensen bestaan en sommige zelfs uit 7. In de huishoek kruipen de kinderen in verschillende rollen, van vader of moeder, maar ook de poes wordt niet vergeten. De kinderen kijken ook goed naar zichzelf. Tijdens de tekenopdracht kregen de kinderen een halve foto van zichzelf, deze moesten ze verder afmaken. In de klas kunnen de prachtige kunstwerken bekeken worden. De komende dagen werken we nog verder aan het thema. Als afsluiting komen opa’s en oma’s spelletjes spelen met de kinderen. Een gezellige afsluiting van een mooi thema.