Na een lange tijd van thuiswerken, videobellen en mailen, zijn we weer gezellig op school. We zijn op dit moment bezig met het thema Lichaam. Het thema spreekt de kinderen heel erg aan. We hebben naar onze lichaamsdelen gekeken, waar zit je arm, been, buik enz. Het oog is ook heel interessant, je ziet een zwart rondje en een mooie kleur erom heen. De kinderen hebben ontdekt dat niet iedereen dezelfde kleur ogen heeft, maar de meeste kinderen bruine ogen hebben in de klas. Het was een ook leuk om te zien dat het zwarte rondje kleiner en groter wordt als je je hand er even voor gehouden hebt. We zijn ook bezig met onze prachtige schoenenwinkel. De kinderen hebben hun voeten gemeten en weten nu allemaal welke schoenmaat iedereen heeft. In de winkel kun je schoenen uitzoeken en passen, te groot of te klein of misschien wel precies goed. Ook is er een kassa waar ze kunnen betalen. Ze zijn er druk mee. Tijdens het vouwen hebben we een mannetje gemaakt van vouwblaadjes. Voor groep 1 moesten de kinderen het rechte kruis vouwen en groep 2 wel 16 vierkantjes. Daarna aan de slag met de schaar en lijm. Het zijn prachtige kunstwerken geworden.