Ahoy maatjes,

De afgelopen weken hebben we gewerkt rondom het thema piraten. Op de gang konden de kinderen als piraat aan de slag in een boot. Lekker verkleden, schatkaart bestuderen, op de uitkijk met een verrekijker staan en nog veel meer. We hebben ook schatkistjes met echte schatten geknutseld. De kinderen hebben veel woorden geleerd die bij het thema piraten horen. De kinderen vonden het thema helemaal fantastisch. Als afsluiting hebben we een heus piraten feestje gehad. Met heel veel spelletjes: schat zoeken in de zandbak, lopen over een loopplank met haaien, piraten knutselen, springen op een springkussen en nog veel meer. Tot slot hebben we een speurtocht gedaan met een echte schatkaart en een schat. Een mooie afsluiting van een heel leuk thema.