Sinterklaas tijd, wat een leuke, gezellig tijd. We hebben met de kinderen het Sinterklaasjournaal gevolgd. Tijdens de weken voor 5 december zijn we erg druk geweest in de klas. De kinderen hebben Ozosnel geschilderd, Sinterklaasjes gemaakt. Ze hebben cadeaus in mogen pakken, spelen in de boot, verkleed als Sint en Piet door klas lopen. Wat hebben ze genoten van deze mooie tijd. Eindelijke is dan de dag aangebroken dat Sinterklaas aankomt op school. In de verte horen we een helikopter, zal Sinterklaas dan toch echt komen. En ineens vanuit de mist loopt hij op de stoep met zijn pieten. De kinderen kijken hun ogen uit, ze stralen helemaal. Als we uiteindelijk allemaal in de klas zitten, krijgen ze allemaal een hand van de Sint. Alle kinderen laten trucjes, dansjes en liedjes zien en horen. Wat zijn we allemaal blij. Als de Sint weggaat en een zak met cadeaus achterlaat, zit iedereen met pepernoten en cadeau tevreden op hun stoel. Wat een geslaagde dag.